IV TORNEIG LEROY MERLIN

NORMATIVA DEL TORNEIG

EL Torneig es regirà per les normes de la FCF en la seva modalitat de futbol-7, i per tant, tot el que no quedi recollit en aquest Reglament, quedarà regulat per dites normes. Les excepcions seran els següents punts:

  • Es jugarà una Primera Fase on hi haurà 8 grups de 4 equips; en total 32 equips, dels quals els dos primers passaran a 1/8 de final. Tots els partits de la primera Fase tindran una durada d’una part de 20 minuts, tot seguit, sense descans.
  • Després de la Primera Fase, els partits es resoldran per eliminatòria directa en 1/4 de Final, Semifinals i Final, resolent els empats amb una tanda de 3 penals per equip. En aquestes eliminatòries els partits duraran igualment una part de 20 minuts, excepte la Final, que tindrà 2 parts de 15 minuts.
  • A la Primera Fase, els equips rebran 3 punts per partit guanyat, 1 punt  per partit empatat i 0 punts per partit perdut. Passaran a 1/8 de Final els 2 equips que aconsegueixin més punts. En cas d’empat a punts entre dos equips, els criteris per decidir qui passa a la següent ronda seran:
  1. Qui hagi guanyat el partit jugat entre ells.
  2. En cas d’empat, qui hagi aconseguit una major diferència de gols entre els marcats i els encaixats en el còmput global del grup.
  3. Si persisteix l’empat, passarà qui hagi marcat més gols.
  4. Si l’empat encara segueix, es llençarà una tanda de 3 penals per equip.

Els equips hauran de presentar les fitxes dels jugadors  pertanyents a la temporada 2013-2014. També hauran de presentar el llistat que s’adjunta amb el nom dels jugadors participants, amb un màxim de 12 jugadors per equip.

Els equips hauran d’estar a la zona de vestidors com a mínim 30 minuts abans del començament dels seus partits.

Tots els equips haurien de dur una segona equipació o bé un joc de pitralls (petos) per evitar coincidències en el color de les samarretes.

El temps dels partits de la Primera Fase, 1/8 de Final, 1/4 de Final i Semifinals es controlarà des de la Taula de Control del Torneig, però el final del mateix el decidirà el mateix àrbitre, per si ha de deixar acabar alguna jugada. El temps de la Final el controlarà el mateix àrbitre del partit

Els equips que quedin eliminats a la Primera Fase podran recollir el seu Trofeu i/o obsequis quan acabi la seva participació al Torneig. Els equips que quedin eliminats a les eliminatòries de 1/8 de Final, 1/4 de final i Semifinals els hauran de recollir quan comenci el lliurament de Trofeus,  just desprès de la Gran Final (a les 19’00 h. aprox.).

EQUIPS PARTICIPANTS