FC Santboià 3 – UD Jesus i Maria 0

El Futbol Club Santboià va vèncer amb un contundent 3 a 0 a l’UD Jesús i Maria, i amb això manté les aspiracions d’ascens. Donat que els seus rivals més directes van obtenir victòries (Vilanova, Castelldefels i Balaguer), la classificació segueix igual, a l’espera de la propera jornada, clau per als nostres interessos.

El partit de diumenge, tot i el marcador, no va ser gens senzill.  El Jesus i Maria, primer equip que a la primera volta va derrotar al Santboià, va ser un rival molt incòmode, i no va deixar desplegar bon futbol als homes de Camilo, que els va costar molt batre la porteria defensada per Eliott.

Tot i aixo, Pedro al minut 25 ‘ i aprofitant un rebuig, va aconseguir obrir la llauna, arribant amb un 1-0 al descans i amb el partit totalment obert.

La segona part va ser una continuació de la primera, si bé Josele va calmar els nervis en marcar de cap el 2-0 després d’una centrada de Buba al minut 70′, deixant el partit sentenciat. Calos González al 89′ va marcar el definitiu 3-0.

Partit important guanyat, pausa per Setmana Santa i pròxim partit davant un rival directe: Balaguer.