UE Llagostera — FC Santboià 1 – 0

Primer amistós de la pre temporada 2012-2013 en el qual, tot i la mínima derrota, el Santboià va oferir una molt bona imatge davant un Llagostera, ple de jugadors clàssics del futbol català, com Moragón, Pere Tarradellas, Serramitja, etc. i que, a l’igual que els santboians, parteix amb l’objectiu d’accedir a un play off que l’any passat se’ls va escapar de les mans en les darreres jornades.

DALT; Marc Ramírez, Heredia, Jordi Martínez, Dani Iglesias, Erencia; BAIX: Isaac, Ivan Díaz, Del Moral, Joel, Jaime i Jonathan Collado.

Tot i ser el primer partit, Miguel López va sortir amb un equip que no creiem sigui molt diferent de l’onze titular per a la campanya que tot just acaba de començar. Una barreja entre els nouvinguts com Marc Ramírez, Jaime, Dani Iglesias, Ivan Díaz i Collado, i els qui continuen un any més a Sant Boi, com l’incombustible Isaac, Erencia, Heredia, Del Moral, Jordi Martínez i Joel. Tot i que és massa aviat per treure conclusions, val a dir que va agradar molt l’aportació de Dani Iglesias, qui té la difícil tasca de cobrir l’absència del carismàtic Cárdenas, la veterania i visió de joc d’Ivan Díaz, un ex primera que pot aportar moltes coses a aquest equip i la sorpresa en la banda d’un Jonathan Collado el qual pot ser una de les grans revelacions d’aquest equip. Davant, un Llagostera veterà i lluitador que s’ha trobat amb un Santboià valent, amb un Del Moral que ha tornat boig al seu marcador amb les seves internades i la sempre perillosa presència del “Cuetes” Jordi Martínez que ha vist com un defensa local treia sota la porteria una pilota clara de gol. Els gironins, però, han pogut avançar-se en el marcador amb un córner olímpic llençat per Pitu, que s’ha estavellat al pal de la porteria de Marc Ramírez.

Jordi Martínez, un any més a Sant Boi.

En la segona part, mentre el Llagostera mantenia el mateix equip, Miguel López ha fet entrar a tota la banqueta, inclosos els juvenils que fan la pre temporada amb el primer equip, Dani García i Moreno, i els jugadors a prova, Giani i César. Destacar aquí el treball de Kevin, oblidada del tot la seva lesió, qui, fins i tot, ha acabat lluint el braçalet de capità, i la presència de Javi Calvo en el lateral dret. Finalment, i quant l’empat a cero semblava seria el resultat final, un corner rematat per Artabe, qui havia sortit durant la segona part juntament amb els seus companys de banqueta, ha suposat la victòria pel Llagostera davant un Santboià que ha deixat una molt bona imatge en aquest primer partit.

Ivan Díaz (FC Santboià)

Ivan Díaz, un veterà que pot aportar molt al joc santboià.

Ara, toca preparar la participació al Torneig Històrics, al qual els de Sant Boi arriben per segon cop en la seva història i on debutaran el proper dimarts 7 d’Agost en un triangular davant l’AE Prat i l’històric Júpiter, un històric del futbol català que aquest any ha assolit el retorn a la Tercera Divisió. Independentment del que passi en el Històrics, el Santboià jugarà diumenge el seu primer partit oficial davant l’AE Prat corresponent a la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya 2012.

A les ordres del col•legiat sr. López Morente, del col·legi gironí, els equips han presentat les següents alineacions:

UE LLAGOSTERA: Moragón, Aimar, Vallho, Oscar Álvarez ©, Javi González, Masó, Joaqui, Pitu, Sellarés, Nico Rubio i Tarradellas.

També van jugar: Blanchart, Enric Pi, Canal, Segarra, Granell, Serramitja, Tito, Artabe, Àlex Moreno i Planagumà.

FC SANTBOIÀ: Marc Ramírez, Isaac ©, Dani Iglesias, Erencia, Jaime, Heredia, Del Moral, Ivan Díaz, Jordi Martínez, Joel i Collado.

També van jugar: Jaume Albert (PS), Víctor, Javi Calvo, Àlex Fernández, Reyes, César, Kevin, Cristian Fernández, Dani García, Giani i Moreno.

Amonestacions: TG Nico Rubio (51’) i Oscar Álvarez (58’); Erencia (17’) i Giani (65’).

Gols:   Artabe          ( 89’)               1 – 0

Incidències: 100 i escaig espectadors a la grada amb una petita representació de seguidors santboians seguint l’equip. Agrair també el tracte i les facilitats donades per tota la gent de la UE Llagostera.

Fotos: UE LLAGOSTERÀ.