EL FUTBOL CLUB SANTBOIÀ ESCOLLIT EL CLUB MÉS ESPORTIU EN ELS PREMIS DE RÀDIO MARCA.

El passat dilluns 18 de Juny es van lliurar els Premis Campió del Futbol Català què, des de ja fa 18 anys, atorga el Diari Marca als millors jugadors, clubs i àrbitres del futbol territorial català, a partir de les votacions dels col·laboradors de Ràdio Marca Barcelona. L’acte, presentat pel director i presentador del programa Marcador Catalunya, Ricard Vicente, va tenir lloc al restaurant El Llac d’Ariadna de Sant Boi de Llobregat, just al costat del nostre Estadi.

Entre els guardons concedits, el Futbol Club Santboià va resultar guanyador en la categoria del Club més Esportiu de la Temporada, guardó que va ser recollit pel Vicepresident del Club sr. Conrad Zaragoza de mans de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi, Sra. Mª Antònia Barragán.

EL VICEPRESIDENT CONRAD ZARAGOZA REP EL PREMI DE MANS DE LA REGIDORA D'ESPORTS Mª ANTÒNIA BARRAGÁN.

 

FOTO DE FAMÍLIA DE TOTS ELS GUARDONATS.

Fotos i text: El mon del #futbolcat i Sergi Vargas.